Specijalizirana za proizvodnju izgubljenih voska investicijskih odljevaka i obrađenih dijelova u ugljičnom čeliku i legiranom čeliku, naša tvrtka je velika ljevaonica za profesionalno lijevanje ulaganja sa snažnim mogućnostima obrade u Kini. Sastoji se od 2 glavna objekta, kako ljevaonica čelika, tako i tvornica CNC obrade koja nam omogućava opskrbu dijelova preciznog lijevanja s godišnjim kapacitetom od preko 20.000 tona, a proizvodi se uglavnom izvoze u Europu, Ameriku, Japan i druge destinacije širom svijeta.

 

Naša firma je osnovana 1993. godine, pokriva ukupnu površinu od oko 40.000 kvadratnih metara i ima oko 400 zaposlenih. Sjedište se nalazi u poznatom industrijskom gradu Yinzhou, Ningbo u Kini. Vrlo je pogodno da se dostigne sa povoljnim geografskim položajem; nalazi se oko 40 kilometara od luke Bei-lun koja je druga najveća luka u Kini, i oko 25 kilometara od Međunarodnog aerodroma Lishe. Livna baza se nalazi u Fenghua, Ningbo, na udaljenosti od 20 kilometara od sjedišta, ljevaonica je opremljena s nekoliko vrsta energetski štedljivih i ekološki prihvatljivih proizvodnih linija, uključujući automatske ili poluautomatske proizvodne linije ključnih procesa: vosak izrada, izrada školjke, lijevanje, toplinska obrada. Tvornica za obradu se nalazi u sjedištu i potpuno je opremljena kompletnom i naprednom CNC opremom za obradu, uključujući 30 vertikalnih i horizontalnih obradnih centara, te više od 30 CNC strojeva i 50 drugih strojnih uređaja., Strojna jedinica je potpuno neovisna od ljevaonice ljevaonice i ima nezavisni menadžment tim i prilagođeni poslovni model. Pored lijevanja, kovanja i strojne obrade, opremljen je i strojem za obradu različitih profila. Naša tvrtka također ima puno napredne opreme za inspekciju, uključujući Spectrometer, Metallographic Microscope, Tension Tester, Low Tester Tester, X-ray Tester, MPT, UT , CMM, Video Mjerni stroj i tako dalje. Sa ovim naprednim uređajima i instrumentima, u mogućnosti smo da isporučimo kvalitetne odlivke našim kupcima i napravimo proizvode koji zadovoljavaju sveobuhvatne zahtjeve inspekcije o kemijskom sastavu , mehaničkim svojstvima, bez razaranja i visokopreciznim inspekcijama dimenzija.

 

Naši proizvodi pokrivaju širok spektar industrija, uključujući željezničke i željezničke, automobilske i kamione, građevinske strojeve, rudarske strojeve, viljuškara, poljoprivredne strojeve, brodogradnju , strojeve za naftu, građevinarstvo, ventile i pumpe, električne strojeve, hardver, energetsku opremu i tako dalje. Mi smo sposobni proizvesti proizvode prema crtežima ili uzorcima kupaca, fokusiramo se na ugljični čelik i legirani stee l. Do danas smo razvili i proizveli više od 100 sirovina i 5.000 različitih proizvoda. Upoznati smo sa materijalnim standardima mnogih zemalja, kao što su kineski GB, američki ASTM, AISI, njemački DIN, europski EN, japanski JIS, britanski BS, Australian AS i Udruženje američkih željeznica (AAR) i drugi industrijski standardi.

 

S obzirom na to da su tradicionalni temelji samo gruba obrada, naša kompanija je završila transformaciju i nadogradila se na proizvođača dubokog prerađivanja sa proširenim proizvodnim mogućnostima. Osnovne vrijednosti su pružanje naših klijenata savršenim cjelovitim rješenjima, odličnim gotovim proizvodima i izvrsnom uslugom za korisnike, te nastoji povećati dodanu vrijednost proizvoda za njenu osnovnu konkurentnost. Mi se fokusiramo na razvoj visokokvalitetnih proizvoda za vrhunska tržišta, naši proizvodi nisu samo za domaće kupce, već se izvoze u preko 30 zemalja kao što su SAD, Njemačka, Japan, Španija, Italija, Velika Britanija, Francuska, Holandija, Australija i sl. . Naši klijenti uključuju mnoge OEM kupce koji se specijaliziraju za željezničke, automobilske i građevinske strojeve, već smo imali suradnju s nekim od 500 najboljih svjetskih kompanija kao jednim od njihovih glavnih dobavljača lijevanog čelika u Kini.

 

Naša kompanija je sprovela informaciono upravljanje koje je vođeno ERP sistemom i trudimo se da standardizujemo naš sistem upravljanja. Sertifikovani smo za ISO9001 i TS16949, a trenutno integriramo i neke druge napredne načine upravljanja u našem sistemu, kao što su 5S, upravljanje performansama, proizvodnja vitke proizvodnje itd. Pored toga, uspostavili smo ISO14001 sistem upravljanja zaštitom životne sredine kako bismo dobili situacija u kojoj svi dobijaju za uspešnost preduzeća i društvene koristi iz dugoročne perspektive.

 

Kompanija je postavila svoj strateški cilj koji je “ Vodeći razvoj u ovoj industriji, nastojeći da obezbedi preduzeće za kasting sa osnovnom konkurentnošću i osnovnom vrednošću ”, potvrđeno svojom osnovnom konkurentnošću da “ vodeće ideje, napredna oprema, odličan QC i savršene usluge ” . Pridržava se filozofije upravljanja kvalitetom koja “polazi od potreba kupaca i završava njihovim zadovoljstvom, fokusirajući se na zahtjeve kupaca i premašujući njihova očekivanja”. Poduzetničkim duhom „ Kretanje s vremenom , pionirski i inovativni, harmonija i win-win, težnja ka izvrsnosti“, i na osnovu radnog stila „Iskrenost i praktičnost, ustrajnost neumorno, timski rad, postizanje veličine“, kompanija želi iskreno pozvati globalne potencijalne kupce da posjete i imaju dobru saradnju za sjajnu budućnost zajedno.