Специјализована за производњу одливака од готових воскова и готових производа од угљеничног челика и легираног челика, наша компанија је произвођач свјетске класе и добављач одливака у Кини. Састоји се од 2 главна постројења, ливнице од челичног лива и фабрике за ЦНЦ машинску обраду, које нам омогућавају снабдевање прецизних одливака и готових производа годишњег производног капацитета преко 20.000 тона, а производи се углавном извозе у Европу, Америку, Јапан и друге дестинације око света.


Сједиште наше компаније се налази у познатом индустријском граду Иинзхоу, Нингбо ин Цхина. Веома је погодно доћи са повољним географским положајем; налази се око 30 километара од луке Беи-лун, која је друга по величини лука у Кини и око 15 километара од Међународног аеродрома Лисхе. Главна производна база ливене ливнице од челика налази се у граду Киуцун, Фенгхуа, Нингбо, на удаљености од 15 километара од главног штаба. Наша фирма је основана 1993. године, а покрива укупну површину од 40.000 квадратних метара и сада има више од 500 запослених. Компанија поседује потпуно нову ливницу која покрива површину од преко 30.000 квадратних метара и опремљена је са неколико савремених врсте енергетских уштеда и еколошки прихватљиве производне линије, укључујући потпуно аутоматизовану линију протока процеса израде воска и граната, као и две производне линије за производњу топлотне обраде у две мреже. Фабрика за машинску обраду налази се у сједишту Лонгкинг-а и потпуно је опремљена комплетном и напредном ЦНЦ машинском опремом, укључујући више од 20 вертикалних и хоризонталних центара за обраду и више од 30 НЦ машина, објект за обраду је потпуно независан од ливачког ливијара и има независно управљање тим и прилагођени пословни модел који одговара. Поред ливења, ковања и машинске обраде, има и могућност израде различитих профила. Наша компанија поседује и напредну и комплетну опрему за инспекцију у индустрији ливења, укључујући спектрометар, металографски микроскоп, тестер напона, тестер ниске температуре, рентгенски тестер, МПТ, УТ, ЦММ, видео мерење машина и тако даље. Са овим напредним капацитетима и инструментима, у могућности смо да својим купцима испоручимо најпрецизније готовим производима и производе производе који испуњавају све захтеве у погледу хемијског састава, механичких својстава, испитивања без разарања и високих прецизних димензионалних инспекција.


Наши производи покривају широк спектар индустрије, укључујући жељезницу, жељезнице, аутомобиле и камионе, грађевинске машине, рударске машине, виљушкаре, пољопривредне машине, бродоградњу, машине за нафту, изградњу, вентил и пумпе, електричну машину, хардвер, енергетску опрему и тако даље. Ми смо способни да производимо производе према цртежима или узорцима купаца, фокусирамо се и на угљенични челик и на легуре лима. До данас смо развили и производили више од 100 сировина и 5.000 врста различитих производа. Ми смо упознати са различитим индустријским стандардима, као што су кинески ГБ, амерички АСТМ, АИСИ, немачки ДИН, француски НФ, јапански ЈИС, Бритисх БС, Аустралиан АС и Асоцијација америчких жељезница (ААР) и други индустријски стандарди.


С обзиром на то да традиционални произвођачи обезбеђују само одливке, наша компанија је завршила трансформацију и унапредила производњу дубинске обраде проширеним производним капацитетима. О цоре кључне вриједности пружају нашим купцима савршена рјешења, одличне готовости и одличну услугу корисницима, те тежи да повећају додатну вриједност производа за своју основну конкурентност. Наши производи су намењени домаћим купцима, али се извозе у преко 30 земаља као што су САД, Немачка, Јапан, Шпанија, Италија, Велика Британија, Француска, Холандија, Аустралија и др. . Наши клијенти укључују многе ОЕМ купце који се специјализирају за машине за обуку, аутомобиле и грађевинске машине, већ смо имали сарадњу са неким светским компанијама Топ 500 као један од њихових највећих добављача у Кини.


Наша компанија је извршила менаџмент заснован на информацијама који је вођен ЕРП системом и трудимо се да стандардизујемо наш систем управљања. Оба су ИСО9001 и ТС16949 сертификована и тренутно интегришу неке друге напредне начине управљања у наш систем, као што су 6С, управљање перформансама, производња посне производње итд. Поред тога, успоставили смо систем управљања околишем ИСО14001 како бисмо стекли вин-вин ситуацију за перформансе предузећа и друштвене бенефите са дугорочне перспективе.


Компанија је поставила свој стратешки циљ који је "Водећи развој у овој индустрији, тежи да обезбеди компанију за лијевање са основном конкурентношћу и основном вредношћу", потврдио је својим кључним конкурентностима да су "Водеће идеје, напредна опрема, одличан КЦ и савршене услуге" . Он се држи филозофије управљања квалитетом "Од потреба купца и завршетка са задовољством, фокусирајући се на захтеве купаца и превазилазећи њихова очекивања". Са духовним подухватом "Покретање времена, пионирски и иновативни, хармонија и добитак, тежња за изврсношћу" и заснован на радном стилу "Искрености и практичности, непрестано упорнимо, тимски радни дух, постизање величанства", наш компанија жели да искрено позове глобалне потенцијалне купце да посете и имају добру сарадњу за сјајну будућност заједно.