Специјализована за производњу одливака од готових воскова и готових производа од угљеничног челика и ниског легираног челика, наша компанија је произвођач свјетске класе и снабдевач одливака од влаге с процесом воденог стакла у Кини. Састоји се од 2 главна постројења, ливнице од челичног лива и фабрике за ЦНЦ машинску обраду, која нам омогућавају снабдевање прецизних одливака и готових производа годишњом производњом од преко 20.000 тона, а производи се углавном извозе у Европу, Америку, Јапан и друге дестинације широм света.


Седиште наше компаније налази се у познатом индустријском граду Иинзхоу, Нингбо у Кини. Веома је погодно доћи са повољним географским положајем; налази се око 30 километара од луке Беи-лун, која је друга по величини лука у Кини и око 15 километара од Међународног аеродрома Лисхе. Главна производна база ливене ливнице од челика налази се у граду Киуцун, Фенгхуа, Нингбо, на удаљености од 15 километара од главног штаба. Наша фирма основана је 1992. године, покрива укупну површину од 40.000 квадратних метара и сада има више од 400 запослених, укључујући 10 инжењера и 60 техничара. Компанија поседује нову ливницу која покрива површину од преко 30.000 квадратних метара и опремљена је са неколико модерних врста штедње енергије; еколошке производне линије укључујући потпуно аутоматизовану линију протока за производњу воска и љуштура, као и производне линије за производњу топлотне обраде у две мреже. Фабрика за обраду се налази у сједишту Лонгкинг-а и потпуно је опремљена комплетном и напредном ЦНЦ машинском опремом, укључујући 20 вертикалних и хоризонталних центара за обраду и више од 30 НЦ машина, објект за обраду је потпуно независан од ливнице ливења и има независни менаџмент тим и прилагођени пословни модел који одговара. Поред ливења, ковања и машинске обраде, има и могућност разних профила; профили. Наша компанија поседује и најнапреднију и најквалитетнију опрему за контролу у индустрији ливења, укључујући спектрометар, металографски микроскоп, тестер напона, тестер ниске температуре, рентгенски тестер, МПТ, УТ, ЦММ, видео мерење и тако даље. Са овим напредним капацитетима и инструментима, у могућности смо да својим купцима испоручимо најпрецизније готовим производима и производе производе који испуњавају све захтеве у погледу хемијског састава, механичких својстава, испитивања без разарања и високих прецизних димензионалних инспекција.


Наши производи покривају широк спектар индустрија укључујући и воз; железница, аутомобил; камион, грађевинске машине, рударске машине, виљушкари, пољопривредне машине, бродоградилишта, машине за нафту, конструкцију, вентил и пумпе, електрична машина, хардвер, енергетска опрема и тако даље. Ми смо способни да производимо производе према цртежима или узорцима купаца, фокусирали смо се на угљенични челик и ниског легираног челика. До данас смо развили и производили више од 100 сировина и 5.000 врста различитих производа. Ми смо упознати са различитим индустријским стандардима, као што су кинески ГБ, амерички АСТМ, АИСИ, немачки ДИН, француски НФ, јапански ЈИС, Бритисх БС, Аустралиан АС и Асоцијација америчких жељезница (ААР) и други индустријски стандарди.


С обзиром на то да традиционална ливница нуди само одливке, наша компанија је завршила трансформацију и надоградила се на производњу дубоких прерада са проширеним производним капацитетима. Наше основне вриједности пружају нашим купцима савршена рјешења, одличне готовости и одличне услуге за купце, те се труде да повећају додатну вриједност производа за своју основну конкурентност. Наши производи су намењени домаћим купцима, али се извозе у преко 30 земаља као што су САД, Немачка, Јапан, Шпанија, Италија, Велика Британија, Француска, Холандија, Аустралија, Канада итд. Наши клијенти укључују многе ОЕМ купце који се специјализују за машине за обуку, аутомобил и грађевинарство, већ смо сарађивали са више од 10 светских компанија са 500 највећих компанија као један од највећих добављача у Кини.


Наша компанија је извршила менаџмент заснован на информацијама који је вођен ЕРП системом и трудимо се да стандардизујемо наш систем управљања. Оба су ИСО9001 и ТС16949 сертификовани и тренутно интегришу неке друге напредне начине управљања у наш систем, као што су 6С, управљање перформансама, производња пустих производње, шест сигма итд. Поред тога, успоставили смо систем управљања околишем ИСО14001 да добије статус вин-вин за пословање предузећа и социјалне бенефиције са дугорочне перспективе.


Компанија је поставила свој стратешки циљ који је "Водећи развој у овој индустрији, тежи да обезбеди компанију за лијевање са основном конкурентношћу и основном вредношћу", потврдио је својом основном конкурентношћу да су "Водеће идеје, напредна опрема, одличан КЦ и савршене услуге" . Он се држи филозофије управљања квалитетом "Од потреба купца и завршетка са задовољством, фокусирајући се на захтеве купаца и превазилазећи њихова очекивања". Са духовним подухватом "Покретање времена, пионирски и иновативни, хармонија и добитак, тежња за изврсношћу", а заснован на радном стилу "Искрености и практичности, непрестано упорно, тимски рад, дух, постизање величанства", наш компанија жели да искрено позове глобалне потенцијалне купце да посете и имају добру сарадњу за сјајну будућност заједно.


Ако тражите ливницу у Кини, фабрику ливења, ливницу, ливницама за ливење улагача, ливено ливено воће, ливницама од челичног лива, ливницама за прецизно ливење, слободно се обратите Кианхао Метал.