Кинески градјевински машини од малих до великих

Кинески градјевински машини од малих до великих, брзог развоја сада постају комплетан асортиман производа, иновативна способност континуираног побољшања тражње на тржишту је јака јака индустрија сунца. Посебно у посљедњих неколико година, одливци грађевинских машина додатно унапређују темпо развоја, промовишући произвођаче одливака у грађевинским стројевима не само да повећава производњу, већ се повећава и садржај технологије производа. Међутим, кинески машински лимови нису оптимисти у погледу проблема: мала величина предузећа, индустријска концентрација је ниска, структура производа је ирационална, слаба независна иновација, опрема и технологија уназад, високи инпут, висока потрошња, високо загађење, ниска ефикасност , Ниска ефикасност Развој начина наглашава индустријску базу је и даље крхка. Убрзати побољшање кинеских инжењерских машина ливења производа, технолошке иновације способности, јачање индустрије Р & Д производње, учења, истраживања заједнички, постао је приоритет.

Слиједећи су исти као и "

Индустријски аналитичари су истакли: Кинески градјевински механизми од регионалних карактеристика, који су карактеристичнији, формирали су регион "Иангтзе Ривер Делта", Схандонг, Сханки, Лиаонинг, Гуангдонг и друга мјеста кластера ливарске индустрије. Агломерација ових области ће помоћи да се створе веће могућности за сарадњу, тако да се обуче, финансира, развија, маркетинг, извози и други аспекти интеракције, и промовише развој индустрије ливења грађевинских машина.

Слиједећи су исти као и "

Последњих година брзи развој грађевинских машина одливака, углавном у индустрији низводно за промоцију индустрије, инжињеринг машинске ливнице је такође захваљујући брзом развоју грађевинских машина одливака, до грађевинских машина одливака да би донели развојне могућности. У 2013. години, величина тржишта кинеских грађевинских машина износила је 149.199 милијарди јуана, што је повећање од 24.1%.

Слиједећи су исти као и "

Приходи од грађевинских машина одливака од 2010 ће износити 400 милијарди, повећање од више од 25% у 2015. години ће достићи више од 870 милијарди, просјечно повећање од више од 17%, изглед тржишта је врло оптимистичан у односу на стопу раста БДП-а, Пет година индустрија ће усвојити стварни развој врхунца. Према "Извештају о истраживању тржишта грађевинског материјала у Кини за 2014. и 2013. годину", показује да кинеска индустрија ливења у наредних неколико година и даље одржава брз период развоја. Разлог за брз развој кинеске градјевинске машинске индустрије јесте да, с једне стране, због брзог развоја индустрије унутрашње машине, повећава се потражња за одливцима. С друге стране, међународно тржиште лијевања постаје све активније. Стога, из окружења, инвестициона ливна индустрија, тржишна перспектива је широка.