Одливци грађевинских машина остају убрзани развојни период

Кинеска грађевинска машинска индустрија од малих до великих, брзих развоја сада постаје комплетан асортиман производа, иновативни капацитет се повећава, потражња на тржишту је веома јака излазна индустрија. Посебно у посљедњих неколико година, индустрија грађевинске механизације да даље убрзава темпо развоја, промовисати произвођаче одливака из грађевинске механизације не само да повећава производњу, а производни садржај производа такође расте. Међутим, кинеска индустрија грађевинских машина није оптимиста у погледу проблема: мала предузећа, индустријска концентрација је ниска, структура производа је ирационална, независна иновативна способност, опрема и технологија уназад, високи инпут, висока потрошња, високо загађење, ниска ефикасност, ниска ефикасност Развој начина наглашава индустријску базу је и даље крхка. Убрзати побољшање кинеских инжењерских машина ливења производа, технолошке иновације способности, јачање индустрије Р & Д производње, учења, истраживања заједнички, постао је приоритет.

Индустријски аналитичари су истакли: кинески градјевински механизми од значајнијих регионалних карактеристика су формирали регију "Иангтзе Ривер Делта", Схандонг, Сханки, Лиаонинг, Гуангдонг и друга мјеста кластера ливарске индустрије. Концентрација индустријске агломерације у овим областима помоћи ће стварању више могућности за сарадњу, тако да се обуче, финансира, развија, маркетинг, извози и други аспекти интеракције, и промовише развој грађевинске машинске индустрије.

Последњих година, брзи развој индустрије грађевинске механизације, углавном у индустрији низводно за промоцију индустрије, индустрији ливења инжењерских машина је такође захваљујући брзом развоју индустрије грађевинске механизације, индустрији грађевинских машина да би се омогућиле развојне могућности. У 2013. години, величина тржишта грађевинских машина у Кини достигла је 149.199 милијарди јуана, што је повећање од 24.1%.

Приход од индустрије грађевинских машина 010 ће достици 400 милијарди, повећање од више од 25% у 2015. години ће достићи више од 890 милијарди, просјечно повећање од више од 17%, изгледи тржишта су врло оптимисти у односу на стопу раста БДП-а, следећи пет година индустрија ће усвојити стварни развој врхунца.

Мрежа за доношење одлука о индустријским инвестицијама објавила је "Извештај о истраживању тржишта грађевинских машина у Кини за период 2014-2018" показује да кинеска индустрија ливења у наредних неколико година и даље одржава брз период развоја. Брз развој кинеске градјевинске машинске ливаде захваљујући брзом развоју домаће машинске индустрије, повећању домаће потражње за одливцима; с друге стране, међународно тржиште лијевања постаје све активније, а обим извоза одливака се повећава из године у годину. Стога, из окружења, инвестиционо ливење, тржишна перспектива је широка.

Суочити се са огромним тржишним простором, успостављањем истраживачких и развојних центара, усредсређујући се на технолошке иновације; ојачати развој нових производа и побољшати перформансе машина; фокусирати се на основна истраживања и истраживања у будућности, на хибридни и интелигентни багер напред, како би се побољшао тржиште локалних брендова. Дијели ће играти улогу

С обзиром на постојеће недостатке, велики број домаћих произвођача домаћина су или су пронашли кратак временски период како би побољшали конкурентност бренда ове методе. Истовремено, предузећа треба да ојачају истраживање и развој и производњу делова ради повећања удела делова; побољшати интелигенцију производа, информације, ниво аутоматизације, богате карактеристике производа; свеобухватно побољшавају укупну поузданост производа и постепено смањују квалитет производа између Еуропе и САД.