Дискусија на четири разлога за лијевање вентила

Дискусија о четири разлога за лијевање вентила црне

У области обраде, због специфичности одливака вентила, у процесу употребе ће се појавити црни феномен. Који је разлог за ово?

1. Унутрашњи разлози. Многи произвођачи вентила за ливење у ливењу, машинском обрадом, неће радити никакве радове за чишћење, а неки чак и једноставно цртати водом, то је тешко завршити чисто. А површина средства за ливење ливења, течност за резање, течност за сапонификацију и друге корозивне супстанце и друге мрље ће убрзати црну брзину калупа калупа.

2. Утицај спољашњег окружења. У одређеним условима температуре и влажности, лијевање ће бити врло лако видети оксидацијска црна или плесна ситуација, у ствари, то се одређује карактеристикама самог лијевања.

3. Неразумни дизајн процеса. Одливци вентила у чишћењу или притиску након третирања неправилног, дати ће ливење плитко, црно да створи одређени услови, убрзава формирање плесни. А ако је избор средства за чишћење јаког корозивног материјала, то може проузроковати и корозију и оксидацију одливака.

4, менаџмент складиштења није успостављен. Ливење се складишти у различитим висинама складишта, а њена плесица је другачија.