Како контролисати температуру лијевања вентила?

Како контролисати температуру ливења одливка вентила?

Сваке године у производњи ливених вентила, често услед чишћења отприлике температуре од око 20% температуре ливења ливења и квалитета ливења површине, уско је повезано, како би се побољшао принос ливења вентила, потребно је контролисати температуру изливања.

1, највиша температура заливања. ливење вентила Тлачна температура превисока ће изазвати песак, нарочито са сложеним одливцима пешчане језгре, када је температура пијења ≥ 1420 ℃ када се отпад повећава, течење температуре 1460 ℃ када се отпад до 50%. Због тога, температура ливења ливења треба контролисати на највишој 1420 ℃ испод.

2, најмања температура заливања. ливење вентила Када је температура наливања нижа од 1380 ℃, након обраде ливеног гвожђа испод коже ће се наћи једна рупа, дужина пречника је углавном 1 ~ 3мм. У неким случајевима постоји само 1-2 рупа, а ове рупе ће се појавити са малом количином течности. Студије су показале да је овај недостатак повезан са температуром изливања, а када је температура преливања већа од 1380 ° Ц, ливење вентила неће произвести такве недостатке.

Укратко, може се видети да температура ливења ливења треба контролисати на 1380 ~ 1420 ℃. Осим тога, температура преливања је сувише ниска најчешћи разлог је пре наношења, растопљеног гвожђа на отвореном лонцу дуго времена за транспорт, задржавање и загревање. ливење вентила Са поклопцем од ливења с материјалом за топлотну изолацију, губитак топлоте може бити значајно смањен.